Mangoglass

Vad mycket mer kan vi säga att den här glassen blev fruktansvärt god? Och att det inte är något speciellt onyttigt i den gör det hela ännu bättre. Väldigt värd att prova! Receptet är till ca 4 portioner.

1 lime
1 paket tärnad fryst mango (250 g)
1/2 burk kesella vanlij (vill man sänka kolhydraterna mer kan man använda vanlig kesella)
1-2 dl vispad grädde
50 g riven mörk choklad

Tvätta och riv skalet av limen. Kör den frysta mangon i en matberedare till ett frostigt mos. Blanda i limeskalet, kesella och vispad grädde och kör så att det blandas. Skeda upp i glas och garnera med choklad.



Betyg:

Nu är det så att det redan har gått 20 dagar. Visst har det gått fort? Det betyder alltså att det här var bloggens sista recept. Vi kommer att skriva ett inlägg framöver om hur vårat projektarbete har gått och vad som kommer att hända med bloggen. Ett stort tack till alla som har läst och vi hoppas att ni har gillat det!

Kommentarer
Postat av: Mamma Margaretha D

Det har varit roligt och spännande att följt ert arbete, både på bloggen och i köket. Det är många timmar där som ligger bakom dessa recept och rätter. Hoppas att många har hittat hit och att ni på ett eller annat sätt håller bloggen vid liv. Bra jobbat tjejer!

2009-01-20 @ 10:25:25
Postat av: Anna

mycket bra gjort :D håll bloggen öppen i fortsättningen så man kan kika in här ibland på recepten :)

2009-01-20 @ 13:24:38
Postat av: Johanna Lööf

Håller med de föregående inläggen. Det har varit roligt att följa bloggen och ni har gjort ett toppen jobb!! Jag kommer att sakna att inte få kolla in vilket recept ni lagt in för dagen - så håll bloggen vid liv. Kram Johanna.

2009-01-20 @ 22:08:00
Postat av: sabina

vilken härlig blogg.. denna ska jag följa!

2009-04-05 @ 15:05:42
URL: http://nyttigabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0